IMG-20170819-WA0116

Shfaqje mbeturinash në Akademinë e Arteve.
Aty ku të rinjtë janë aktorë kryesorë të shfaqjes së përnatshme të ndotjes.
Green Line Albania zhvilloi një aksion pastrimi në oborrin e Akademisë së Arteve. Zona është një vend shumë i frekuentuar nga të rinjtë e qytetit, por ajo që vihet re është niveli i lartë i ndotjes. Një thirrje shkon për të gjithë studentët dhe të rinjtë që frekuentojnë zonën, kujdesuni më shumë për ambientet që frekuentoni.

#GreenTeam #NightTeam #NightCleanUp #GreenLineAlbania #TrashHunter #NightHunters #TrashCulture #TaPastrojmeShqiperine #HunterTeam