Shazam for plants

Disa shkencëtarë kanë vlerësuar se në botë egzistojnë rreth 400,000 lloje bimësh – që do të thotë shumë.

Është normale që mos ti njihni shumë prej tyre. Por, nëse jeni kurioz për atë lulen para së cilës kaluat në park apo rrugë, mos u shqetësoni, tanimë egziston një aplikacion që do ju ndihmojë ta identifikoni.

PlantNet është një aplikacion që do t’ju ndihmojë të identifikoni çdo bimë apo lule, vetëm duke e fotografuar – mendojeni si SHAZAMI i bimëve.

Ky aplikacion mbledh informacione nga një rrjet i gjerë social ku ngarkohen fotografi dhe informacione për bimët.

Tani, është koha të dilni dhe të nuhasni erën e këndshme të trëndafilit, apo është dahlia apo jargavan… J

Shazam për Bimët do të identifikojë çdo bimë nga fotografia.Shazam për Bimët do të identifikojë çdo bimë nga fotografia.

Posted by Green Line Albania on Thursday, 3 March 2016

Shkarkoni aplikacionin e disponueshëm në platformat: Android dhe iOS

Burimi: http://www.ryot.org/
Përshtati: Green Line Albania