Ministri i Mjedisit ftoi te gjithe qytetaret t’i bashkohen nismes “Ta pastrojme Shqiperine ne nje dite”me 22 nentor.

“Ka nisur studim per 31 “zona te nxehta” por per momentin nuk mund te nderhyjme. Kostoja per nderhyrjen shkon ne 650 milione euro dhe buxheti nuk i ka keto fonde per momentin” u shpreh Ministri.

Ministri Koka ka bere me dije gjithashtu se puna e Ministrise qe ai drejton per muajin dhjetor do te fokusohet ne pyllezimin dhe gjelberimin e vendit.
Ministri Koka ka bere me dije gjithashtu se puna e Ministrise qe ai drejton per muajin dhjetor do te fokusohet ne pyllezimin dhe gjelberimin e vendit, duke nisur nga Kruja. Nderkohe ai ka sjelle ne vemendje edhe fushaten “te pastrojme Shqiperine ne nje dite” per pastrimin e mjedisit.