Ditën e Shtunë, ora 9:30 para Pallatit të Kongreseve organizohet “Kidical Mass 3” me temën “Një Histori Buzëqeshje”. 
Bashkohuni me ne në këtë pedalim i cili rezervon shumë surpriza. Një nga surprizat më të bukura është edhe realizimi i një super video “Buzëqeshja e Tiranës” ku fëmijët do i dhurojnë lule dhe buzëqeshje dhjetra kalimtarëve. Të ardhurat nga filmi do shkojnë për bamiresi për shtëpinë e fëmijës. Bashkohuni me ne të dhurojmë atë që të gjithë kemi nevojë. Buzëqeshje!

Smile event