Nasa foto 1

Ndoshta keni dëgjuar se bimët (lulet) që mbani në shtëpi janë provuar shkencërisht që rrisin lumturinë, dhe përmirësojnë hapësirat tuaja dhe, edhe reduktojnë lodhjen në punë. Mbi të gjitha, përveç dobisë për shëndetin ato sjellin edhe një mjedis të bukur dhe të paqtë.

Ndiqni Infografikën më poshtë për të mësuar më shumë për studimin e NASA në vitet ’80-të.

Guida e NASA pastrimi i Ajrit INFOGRAFIKA

Burimi: http://www.theplaidzebra.com/

Përshtati: Green Line Albania