TV - Hackathon Prizes copy

TI KE POTENCIALIN për të ndryshuar diçka në komunitetin & qytetin tënd!

Nuk di nga t’ja fillosh?
Nuk ke mbështetjen e duhur?

Edicioni i I-rë i Green City Hackathon vjen në Shqipëri!

Nëse ke një Ide Inovatore Biznesi, Ide për Zhvillimin e Shoqërisë Civile dhe të Komunitetit, Ide për të ardhmen, ku e ardhmja janë Qytetet e Gjelbra & në harmoni me ambjentin, Green City Hackathon është mundësia e parë dhe e vetme e këtij lloji në Shqipëri.

APLIKO TANI!

BËHU PJESË e Edicionit të I-rë dhe sill Idenë Tënde për të fituar një nga 14 Çmimet e Gjelbra. Ti do të trajnohesh dhe aftësohesh sëbashku me Skuadrën Tënde për ta bërë TI ndryshimin me “Ide të Gjelbra”.
Mentor dhe Trajnues Ndërkombëtarë do të asistojnë TY dhe Skuadrën Tënde gjatë gjithë proçesit.

100 Skuadra të Gjelbra – 14 Çmime GC Hackathon

Idetë e Gjelbra më të mira do të vlerësohen me çmimet e mëposhtme:

Çmimi i Parë Hackathon – 3.000 USD*
Çmimi i Dytë Hackathon – 1.500 USD*
Çmimi i Tretë Hackathon – 800 USD*

10 Çmime Green City – 500 USD* secili

Çmimi Hackathon Community – SURPRIZA E MADHE!

Shënime mbi Çmimet e GC Hackathon & Mosha:
* Çmimet fituese do të fillojnë nga vlerat e mësipërme.
** Mosha e pranuar për të aplikuar është 18 – 30 vjeç.

Për më shumë informacion rreth projektit, na ndiqni në:
Web: https://www.greenlinealbania.org
Facebook: https://www.facebook.com/GreenCityHackathon/

Nëse dëshironi të bëheni “Partner të Gjelbër”, vizitoni projektin #GreenCityHackathon dhe zbuloni sesi edhe 10 USD mund të sjellin ndryshimin! https://goto.gg/25724

KLIKONI KËTU PËR TË FILLUAR REGJISTRIMIN!