Tulla 1 copy

Mund të duket si tullë tipike e kuqe argjilore nga ato që përdoren për të ndërtuar shtëpinë, por nëse e ktheni në anën tjetër do zbuloni një ndryshim të thellë projektimi – është Eko.

tulla 2 copy

Projektuar nga Jin-young Yoon për tu prodhuar me plastikë të riciklueshme dhe gjethe të dekompozuara.

tulla 3

Në një botë ky uji po bëhet risku I rradhës I njerëzimit, nga ata të frikshmit, për mungesën e tij, duket sikur është koha e përshtatshme që të fillojmë të mendojmë për materialet bazë të ndërtimit (siç janë tullat dhe muret)

Burimi: http://dornob.com

Përshtati: Green Line Albania