Konferenca Kombëtare – Miqtë e Mjedisit, THIRRJE PER AKSION

Ftese - Miqte e Mjedisit

Green Line Albania vazhdon me  përgatitjen për aksionin e radhës “Ta Pastrojmë Shqipërinë – 21 Nëntor 2014″. Ky aksion kombëtar ka në fokus pastrimin e territorit nga mbeturinat urbane dhe ndërgjegjësimin për një mjedis të pastër. Në kuadër të këtij aksioni u realizua një fushate sensibilizuese dhe ndërgjegjësuese e quajtur “Green Tour 3 – Udhëtimi drejt një Shqipërie të… Read more »

Green Tour 3 – Konferenca Rajonale Fier

Përfaqësues te nismës “Ta Pastrojmë Shqipërinë” në një ditë janë ndalur ne qytetin e Fierit ku kanë pasur një takim me institucionet vendore. Ervin Shehaj i “Green Line Albania” ftoi gjithë qytetarët dhe nxënësit e shkollave të marrin pjesë në këtë aksionin që do të zhvillohet më 21 nëntor. Edhe në qytetin e Korçës organizatorët kanë… Read more »

Green Tour 3 – Udhëtimi drejt një Shqipërie të Pastër

GREEN-TOUR 3

Green Line Albania ka filluar përgatitjen për aksionin e radhës “Ta Pastrojmë Shqipërinë – 21 Nëntor 2014″. Aksioni ka në fokus pastrimin nga mbeturinat urbane dhe promovimin e një mjedisi të pastër. Në kuadër të këtij aksionit ne kemi filluar përgatitjet për organizimin e një fushate sensibilizuese dhe ndërgjegjësuese të quajtur “Green Tour 3 –… Read more »

Vazhdon me sukses turi sensibilizues: Ta Pastrojmë Bregdetin!

IMG-Karola2

Ka nisur që prej datës 5 maj turi sensibilizues i vullnetarëve të nismës Ta Pastrojmë Shqipërinë, këtë radhë nën moton Ta Pastrojmë Bregdetin. Meqë edhe pak ditë na ndajnë nga hapja e sezonit turistik 2014 grupi i  Green Line Albania – Ta Pastrojmë Bregdetin në 23 Maj është duke zhvilluar një tur sensibilizues në bregdetin… Read more »

Ta Pastrojme Bregdetin – 23 Maj 2014

2014-05-05 09.33.09

Ekipi “Ta Pastrojme Shqiperine” ne kuader te celjes se sezonit turistik 2014 organizon aksionin “ Ta Pastrojme Bregdetin “ me 23 Maj 2014. Per te arritur nje sensibilizim dhe ndergjegjesim me te gjere, por gjithashtu per tu njohur me mire mire me situaten aktuale te ndotjes ne vendet bregdetare organizon “Green Tour”, nje fushate sensibilizuese… Read more »

IA DOLEM – WE DID IT – “Ta Pastrojmë Shqipërinë”

IA DOLEM - WE DID IT

Green Line Albania, ka kënaqësinë t’iu njoftojë se aksioni “Ta Pastrojmë Shqipërinë në Një Ditë”, i cili filloi sot datë 22 Nëntor në orën 9:00 , arriti të përmbushte pritshmëritë tona. Me pjesëmarrjen e 147,000 vullnetarëve në rang Republike , arritëm të grumbullojmë mijëra ton mbetje . Këtij aksioni iu bashkuan shkolla publike dhe private, Universitete,… Read more »

Basha mbështet nismën “Ta pastrojmë Shqipërinë në një ditë”

Kreu i Bashkisë së Tiranës Lulzim Basha është bërë sot pjesë e aksionit të të rinjve të Green Line, të cilët kanë hartuar projektin “Ta pastrojmë Shqipërinë në një ditë”. Në një prononcim për mediat, Basha tha se Bashkia e Tiranës do të kontribuojë në aksionin e datës 22 nëntor dhe shtoi se së shpejti do të nisin punimet… Read more »