Bashkë me 219.000 vullnetarë, Green Line Albania në datë 25 Maj organizoi aksionin e 6-të kombëtar “Ta Pastrojmë Shqipërinë”!

Z-We Did It 2018 Insta copy

Green Line Albania në datë 25 Maj organizoi aksionin e 6-të kombëtar “Ta Pastrojmë Shqipërinë”. Ky aksion erdhi në vazhdimësi të misionit të Green Line Albania në mbrotje të mjedisit, promovimit të turizmit të gjelbër, angazhimit të komuniteteve dhe promovimit të vullnetarizmit, për të krijuar një gjurmë të gjelbër, për t’u ndjekur nga të gjithë… Read more »

1 Thes N’Ditë – 1 Bag A Day

1Thes Logo Profile Black

1 Thes N’Ditë Emri im është Erin Shehaj dhe jam 9 vjeçe. Në ditën kur unë mbusha 2 vjeçe babi im filloj nismën “Ta Pastrojmë Shqipërinë në Një Ditë”. Që atëhere e deri më sot kam mësuar ta dua natyrën dhe të kujdesem për të sepse ajo na jep jetë. Kam ndihmuar natyrën në çdo… Read more »

GO ZERO – Zero Waste Lifestyle Talk with Bea Johnson!

Still0505_00000

Mbeturinat – Një Problem Global me Një Zgjidhje Lokale Sasia e mbetjeve të gjeneruara në Shqipëri është problematike. Të gjithë mund t’i shohim mbeturinat e braktisura në hapësirat publike si: lumenjë, plazhe, pyje parqe, qytete, etj. Ju mund të mendoni se sistemi i menaxhimit të mbetjeve nuk funksionon dhe ka nevojë për përmirësim, ose kemi… Read more »

Konkursi “Qeni më i Bukur” – Pet Fair Albania

Konkursi Qeni me i Bukur

Mendoni se Qeni juaj është më i bukuri në qytet?! Atëhere mos humbisni kohë, plotësoni formularin tani për të marrë pjesë në konkursin “Qeni më i Bukur” – Pet Fair – Panairi i Kafshëve Shtëpiake i cili do të zhvillohet në datë 22 Prill nga ora 10:00-19:00 tek Kopshti Zoologjik, Tiranë. #PetFairAlbania #QeniMeiBukur #GreenLineAlbania #APRTirana… Read more »

Edicioni i II-të i Pet Fair Albania – Panairi i Kafshëve Shtëpiake

Video and Film

Pas suksesit të Edicionit të Parë, Green Line Albania në bashkëpunim me Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë rikthejnë sërisht për miqtë e kafshëve shtëpiake dhe jo vetëm, “PET FAIR – Panairin e Kafshëve Shtëpiake”.   “Pet Fair – Panairi i Kafshëve Shtëpiake” vjen si një event që synon rritjen e ndërgjegjësimit dhe… Read more »

Green Line Albania pranë komunitetit në nevojë!

4

Green Line Albania pranë komunitetit në nevojë! Ky ishte bashkëpunimi i fundit ndërmjet nismës Dhuro Dashuri dhe Green Line Albania e përfaqësuar nga aktivistët e saj vullnetarë në aksionin e fundit për shpërndarjen e rreth 200 pakove ndihma në rreth 60 familje të fshatrave të Tiranës !! Green Line Albania nuk nguroi ti bashkohej nismës… Read more »

Nata e Gjelbër në Park!

IMG_1407

Menjëherë pas karvanit të gjatë të aksionit 31 ditorë përgjatë bregdetit shqiptar në kuadër të nismës “Ta Pastrojmë Bregdetin”, Green Line Albania vjen pa humbur kohë duke sjellë përsëri në jetë një projekt të konceptuar nga Green Line Albania. Bëhet fjalë për Green Night – Nata e Gjelbër në Park, e cila vjen si një… Read more »

Rikthehet Nata e Gjelbër në Park

NATA E GJELBER gusht 2017-01

Në kuadër të promovimit të Jetesës së Gjelbër dhe afrimit të njeriut me natyrën, Green Line Albania & Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit rikthejnë sërisht aktivitetin “Nata e Gjelbër” @ Park. Aktiviteti do të filloj nga ora 18:00 (tek fushat sportive pas V. Frashëri) dhe vazhdon deri në mëngjesin e ditës tjetër, duke kaluar një… Read more »

#TrashHunter – Gjueti ndaj “Bishtave të Cigareve”!

20170822_190800

Gjatë mbrëmjes së sotme, vullnetarët e Green Line Albania në kuadër të nismës së lançuar së fundmi “TrashHunter – Gjuetar Mbeturinash”, si “Pre” të tyre kishin “Bishtat e Cigareve. Në 1 orë aksion, nga Kalaja e Tiranës deri te Sheshi Nënë Tereza, “Gjuetarët” mblodhen mbi 10.000 bishta cigaresh. Aksioni ynë i mbrëmjes së sotme përkon… Read more »