Firmosja e Memorandumit të Bashkëpunimit me Bashkinë e Patosit.

DSCF5041

Situata mjedisore në vend vazhdon të jetë akoma problematike, kjo ka bërë që kohët e fundit të kërkohet një përkushtim më i madh i të gjithë aktorëve potenical. Adresimi i problematikave mjedisore dhe zgjidhja e tyre tashmë është kthyer në një prioritet për të gjithë. Kjo padiskutim kërkon një bashkëpunim të gjerë midis të gjithë… Read more »

Dita Botërore e Mjedisit – Të gjithë së bashku për një mjedis të pastër

IMG_5595

Me rastin e Ditës Botërore të Mjedisit, Lëvizja Civile “Ta Pastrojmë Shqipërinë” në partneritet të plotë me Bashkinë Patos, Inspektoriatin Mjedisor Fier, nxënësit e shkollave të qytetit, qytetarët, admininistratën publike dhe kompanitë Albpetrol, Silv – Oil, Soil, Albstar dhe I.XH – Isufaj, që operojnë brenda territorit të Bashkisë Patos, zhvilluan një aksion të gjerë vullnetar… Read more »

Filloi “Green Tour 4 – Turi i Gjelbër” – Udhëtimi drejt një Bregdeti të Pastër.

6

Lëvizja “Ta Pastrojmë Shqipërinë” është padyshim në një ndër lëvizjet vullnetare të afirmuara në vendin tonë. I mbështetur mbi një kauzë të rëndësishme sic është ajo e pastrimit të mjedisit, kjo lëvizje synon që në një ditë, të mbledhë pranë, qytetarë të ndryshëm të vendit, të cilët pavarësisht angazhimive të ndryshme në përditshmëri, mjedisi i… Read more »

Falenderim për mbështetësit tanë.

BIGBANER-web

Përshëndetje miq, vullnetarë dhe mbështetës të Lëvizjes Civile “Ta Pastrojmë Shqipërinë”. Fushata sensibilizuese Green Tour dhe aksioni “Ta Pastrojmë Bregdetin -‪ 22 Maj” 2015‬ po afrojnë. Ditën e Hënë, datë 11 Maj  ora 9:00  te sheshi “Nënë Tereza” starton fushata sensibilizuese, për tu finalizuar me aksionin Ta Pastrojmë Bregdetin – 22 Maj. Dëshirojmë të falenderojmë të… Read more »

Konferenca lançuese “Ta Pastrojmë Bregdetin – 22 Maj 2015″

IMG_3640

Green Line Albania si organizatore e Lëvizjes Civile “Ta Pastrojmë Shqipërinë” në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit dhe Sportit dhe Ministrinë e Mjedisit prezantuan sot, fushatën “Ta Pastrojmë Bregdetin – 22 Maj”, e cila ka për qëllim të mobilizojë qytetarët për aksionin vullnetar të pastrimit të bregdetit dhe të tre liqeneve në vend, Shkodër, Pogradec… Read more »

AKTIVITETE NDËRGJEGJËSUESE NË LIDHJE ME MENAXHIMIN E MBETJEVE NË SARANDË

sr4

Projekti “Menaxhimi i Integruar dhe Pastrimi i Zonës Bregdetare” ka financuar jo vetëm zgjerimin e Portit të Sarandës dhe përmirësimin e sistemit të Furnizimit me Ujë dhe Kanalizimit të Ujërave të Zeza, por edhe sistemin e Menaxhimit të Mbetjeve. Në kuadër të “Programit të Ndërgjegjësimit të Publikut në mbështetje të Menaxhimit të Mbetjeve dhe fillimit… Read more »

Zero Waste Youth për herë të parë në Shqipëri

FB zero ong

Green Line Albania Lëvizja Ta Pastrojmë Shqipërinë Prezantojnë Për herë të parë në Shqipëri! Për herë të pare në Rajon! Për herë të parë Lëvizja “Zero Waste Youth”! Kongresi më i madh Mjedisor me përmasa botërore në Shqipëri, kryesuar nga Shoqëria Civile Ndërkombëtare, nën siglën “International Zero Waste Youth Movement” (Lëvizja Ndërkombëtare Rinia Zero Mbeturina)…. Read more »

Kidical Mass 3

Smile event

Ditën e Shtunë, ora 9:30 para Pallatit të Kongreseve organizohet “Kidical Mass 3” me temën “Një Histori Buzëqeshje”. Bashkohuni me ne në këtë pedalim i cili rezervon shumë surpriza. Një nga surprizat më të bukura është edhe realizimi i një super video “Buzëqeshja e Tiranës” ku fëmijët do i dhurojnë lule dhe buzëqeshje dhjetra kalimtarëve. Të ardhurat… Read more »

Agna Group bashkohet me nismën “Ta Pastrojmë Shqipërinë në një ditë”

agna 1

Agna Group edhe për këtë vit, u bashkua me nismën “Ta Pastrojmë Shqipërinë në një ditë”, e cila tashmë ka mbështetjen e mijëra qytetarëve. Kjo nismë ka për qëllim sensibilizimin, ndërgjegjësimin dhe mobilizimin e komunitetit për rëndësinë e pastërtisë së vendit ku jetojnë si dhe për t’u bashkuar me këtë aksion vullnetar. E praktikuar në… Read more »