#TrashHunter – Gjueti ndaj “Bishtave të Cigareve”!

20170822_190800

Gjatë mbrëmjes së sotme, vullnetarët e Green Line Albania në kuadër të nismës së lançuar së fundmi “TrashHunter – Gjuetar Mbeturinash”, si “Pre” të tyre kishin “Bishtat e Cigareve. Në 1 orë aksion, nga Kalaja e Tiranës deri te Sheshi Nënë Tereza, “Gjuetarët” mblodhen mbi 10.000 bishta cigaresh. Aksioni ynë i mbrëmjes së sotme përkon… Read more »

Shfaqje mbeturinash në Akademinë e Arteve.

IMG-20170819-WA0116

Shfaqje mbeturinash në Akademinë e Arteve. Aty ku të rinjtë janë aktorë kryesorë të shfaqjes së përnatshme të ndotjes. Green Line Albania zhvilloi një aksion pastrimi në oborrin e Akademisë së Arteve. Zona është një vend shumë i frekuentuar nga të rinjtë e qytetit, por ajo që vihet re është niveli i lartë i ndotjes…. Read more »

Si u pastrua vullnetarisht Bregdeti Shqiptar nga Velipoja në Ksamil (fotot)

7 Gusht Bunec 1

GREEN LINE ALBANIA përmbylli në fundjavë fushatën “31 Ditë – 1 Plazh në Ditë” të aksioneve të pastrimit të bregdetit, si pjesë e nismës “Turizmi Gjelbër” e cila synon promovimin dhe zhvillimin e turizmit të qëndrueshëm nëpërmjet një bregdeti të pastër dhe pa mbeturina e cila mbështetet nga Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregëtisë dhe… Read more »

Vullnetarët pastrojnë plazhet e Bregdetit të Jugut!

IMG_6985

Dhjetra vullnetarë nga organizata Green Line Albania kanë filluar këtë javë aksionet për pastrimin e plazheve të jugut të Shqipërisë në kuadër të projektit Turizmi Gjelbër, i cili mbështetet nga Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Tregtisë dhe Sipërmarrjes, Ambasada Franceze, BKT, Albarent, Everest IE dhe AlbanianRecyclersAssociation . Gjatë kësaj jave aksionet e pastrimit janë shtrirë në… Read more »

Në 5 Qershor votojmë për komunitetin ku duam të jetojmë!

Cover Bregdeti

Në 5 Qershor votojmë për komunitetin ku duam të jetojmë! Në 5 Qershor, Ta Pastrojmë Bregdetin në Një Ditë!   Vullnetarizmi është ushtrimi i fundit i demokracisë! Vullnetarizmi është vota reale, për komunitetin ku duam të jetojmë! Të gjithë sëbashku të votojmë në 5 Qershor, për shtëpinë tonë të përbashkët, mjedisin. Me rastin e Ditës… Read more »

Pet Fair – Panairi i Kafshëve Shtëpiake

cover PET 500-V2

Green Line Albania sjell për herë të parë në Shqipëri “Pet Fair – Panairin e Kafshëve Shtëpiake”, i cili do të zhvillohet në Kopshtin Zoologjik të Tiranës, me rastin e Ditës së Tokës në datë 22 Prill 2017 nga ora 10:00 – 19:00. Panairi do të zhvillohet në bashkëpunim me Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit –… Read more »