Lajmi i Fundit

  TIRANE-Nën moton “Të pastrojmë Shqipërinë në një ditë”, autobuzi i gjelbër u nis mëngjesin e të hënës në një tur nëpër qytete të ndryshme të vendit tonë për të identifikuar zonat më problematike të ndotjeve. Lidhur me këtë lëvizje që ka marrë mbështetjen e të gjithë aktorëve si të qeverisë qendrore, vendore, medias dhe… Read more »