Në 5 Qershor votojmë për komunitetin ku duam të jetojmë!

Cover Bregdeti

Në 5 Qershor votojmë për komunitetin ku duam të jetojmë! Në 5 Qershor, Ta Pastrojmë Bregdetin në Një Ditë!   Vullnetarizmi është ushtrimi i fundit i demokracisë! Vullnetarizmi është vota reale, për komunitetin ku duam të jetojmë! Të gjithë sëbashku të votojmë në 5 Qershor, për shtëpinë tonë të përbashkët, mjedisin. Me rastin e Ditës… Read more »

Pet Fair – Panairi i Kafshëve Shtëpiake

cover PET 500-V2

Green Line Albania sjell për herë të parë në Shqipëri “Pet Fair – Panairin e Kafshëve Shtëpiake”, i cili do të zhvillohet në Kopshtin Zoologjik të Tiranës, me rastin e Ditës së Tokës në datë 22 Prill 2017 nga ora 10:00 – 19:00. Panairi do të zhvillohet në bashkëpunim me Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit –… Read more »

Vullnetarizmi në Shqipëri, një “Viktimë” e sistemeve Qeverisëse.

sr16

Vullnetarizmi në Shqipëri, një “Viktimë” e sistemeve Qeverisëse. Vullnetarizmi: “Punë komuniste, pa shpërblim, vullnetarisht e realizuar nga masa e gjerë e punëtorëve dhe të rinjëve në Republikën Popullore Socialiste të Shqipërisë” – Fjalori Enciklopedik Shqiptar. Pikërisht ky ka qënë përkufizimi zyrtar për punën vullnetare gjatë periudhës së komunizmit në Shqipëri. Fatkeqësisht deformimi i konceptit të… Read more »

Rama: Do bashkohem me 100 mijë vullnetarët të pastrojmë Shqipërinë

16.11.2013 Balkanweb publikon mesazhin qe kryeministri i vendit sapo ka postuar ne faqen e tij te Facebook: TIRANE-Kryeministri Edi Rama një ditë pas vendimit të refuzimit të operacionit për shkatërrimin e lëndëve kimike të Sirisë, i ka bërë thirrje qytetarëve të bashkohen në nismën për të “Pastruar Shqipërinë” më 22 nëntor, në mënyrë që fryma… Read more »