Green Bus Tour 07.11.2013

07.11.13 Green bus tour pas nje nate te kendshme tek Hotel Mano Sarande,starton diten me takimin organizuar ne bashkine e qytetit me kryetarin z. Stefan Cipa dhe gjithe stafin e bashkise. Nje pritje mjaft e ngrohte dhe bashkepunuese. Z Cipa u shpreh se nisma te tilla duhen gjithmone perkrahur dhe ndaj bashkohet  ne 22 Nentor … Read more »

Lajmi i Fundit

  TIRANE-Nën moton “Të pastrojmë Shqipërinë në një ditë”, autobuzi i gjelbër u nis mëngjesin e të hënës në një tur nëpër qytete të ndryshme të vendit tonë për të identifikuar zonat më problematike të ndotjeve. Lidhur me këtë lëvizje që ka marrë mbështetjen e të gjithë aktorëve si të qeverisë qendrore, vendore, medias dhe… Read more »